DHL stafetten 2017

DACG skabte bevågenhed mod kopiprodukter under årets DHL stafet i København, hvor vi løb med. DACG stillede i år med 2 hold; Running for Originals og Fighting Fakes. Begge hold gennemførte de fem runder på fremragende vis. Mange deltagere lagde turen forbi vores telt, hvor de også kunne kigge nærmere på en udstilling af forskellige kopiprodukter. Tak til alle vores deltagere – vi håber at se endnu flere af vores medlemmer til nok en stafet mod piratkopiering næste år.

 

  • Hvad risikerer du som forbruger?

    Piratkopier kan indebære sundhedsmæssige risici samt finansiere organiseret kriminalitet.
    › Læs mere

  • Har du set piratkopier?

    Hvis du er opmærksom på et sted, hvor der sælges piratprodukter, så vil rettigheds-indehaveren værdsætte at få oplysning om det.
    › Læs mere